Nagyvállalati szintű könyvelés

Nem csak a nagyvállalatoknak jár a profizmus.
Profi háttértámogatás bármilyen pénzügyi, számviteli kérdésben.
Ismerős az érzés, hogy vezetőnek fogalma sincs, mi van a könyvelésben, nem kap információt, nincs kommunikáció, nincs bizalom? Ennek nem kell így lennie.

Sokszor a beszámoló tele van szakmai hibákkal, évek óta bent ragadt követelésekkel, kötelezettségekkel, hiányzó számlákkal úgy, hogy a cégvezető nem is tudja, hogy ezek a hibák súlyos százezres, milliós veszteséget jelentenek számára.

A könyvelő dolga nem az, hogy a kapott információk alapján összetákoljon úgy-ahogy egy adóbevallást vagy eredménykimutatást, hanem hogy a beszámoló megbízható és valós képet mutasson a cégről. Ennek kulcsa pedig az EGYÜTTMŰKÖDÉS.

A számvitel azért van, hogy támogassa a vállalkozást, kreatív megoldásokat mutasson az adózásban, és információ áramlást alakítson ki a könyvelő és a cég között, úgy hogy mindenki érezze, hogy ez a cég érdekében történik.

Könyvelési szolgáltatásaink:

A kontrolling - a vezetői műszerfal

A számvitel és a pénzügyek áttekintése sok vezetőnek okoz fejfájást, és igazából nincs senki, aki fogja a kezüket és segítsen kialakítani egy jól működő rendszert.
Nagyon sok cég kínál „személyre” szabott kontrolling rendszereket, de sajnos ha a vezető fejében nincsenek meg az alapelvek, ami mentén haladni kell, teljesen biztos, hogy felesleges pénzkidobás lesz – akárcsak egy ERP bevezetése letisztult folyamatok és kinyerhető adatok nélkül. Működtetni a rendszert már belső erőforrásokkal kell, de az első lépések megtételében segítünk.

HOGY IDEJE IS ÉS PÉNZE IS LEGYEN.

Naprakészen tartiuk a pénzügyi információkat és havi, negyedéves riportok elkészítését is vállaljuk.

Egyszerűsített végelszámolás

Egyedi megállapodás keretében vállaljuk az egyszerűsített végelszámolás során felmerülő adminisztrációs feladatok ellátását (könyvvezetési, beszámolókészítési és bevalláskészítési kötelezettség).