BECSÜLETES VÁLLALKOZÓKNAK SEGÍTÜNK

Egy karácsonyi üdvözlet mellé ezt az üzenetet kaptam az egyik ügyfelünktől:

„Csak szeretném megköszönni az egész éves munkátokat. Azt, hogy nem kell aggódnom a bevallások miatt. Az adózás miatt. A számokat egész évben kitartóan vittétek. Köszönöm.”

EZÉRT CSINÁLOM 😊

Becsületes vállalkozóknak segítek, akik próbálják jól csinálni. Akik nem „okosba” akarják megoldani, hanem ebben a nehéz helyzetben is tisztességesen vezetik a cégüket, normálisan bánnak a munkavállalókkal és az ügyfelekkel.

Nyáron kicsit válságban voltam, sok volt a stressz, volt egy-két olyan üzleti partner, aki nem volt korrekt. Gondolkodtam azon, hogy miért csinálom ezt az egészet, nem lenne-e jobb inkább valami teljesen mással foglalkozni, mondjuk ruhákat tervezni. Mit adok hozzá a világhoz? Mi az, amiért felkelek minden reggel? Aztán rájöttem, hogy nem a ruhatervezésbe menekülés a megoldás. Persze akik ismernek, tudják, hogy lehet, hogy pár év múlva megcsinálom. 😊

15 éven keresztül nagy cégeknél folyamatosan azzal foglalkoztam, hogy a tulajdonosnak ne fájjon a feje a pénzügyek és az adózás miatt. Nálam biztonságban volt a kasszakulcs. Az egyik tulajdonos egyszer azt mondta, hogy vakon aláír mindent, amit én teszek elé.

ÉS ALÁÍRTA.

Hiszen amellett, hogy az ügyfelek biztonságban érzik magukat nálunk, ez az érték, amit tovább akarok adni, és minél több vállalkozót erre tanítani.

A BECSÜLETESSÉG, ez a legnagyobb érték, amit én tudok adni. A csapatom és én becsületesen megcsináljuk a ránk bízott munkát. Lebeszéljük az ügyfeleket a „szürke” ügyletekről. Rengeteg jó adózási megoldás van, amiben csak meg kell találni a nekik megfelelőt. Sokan kikérik a tanácsomat egy-egy nagyobb szerződés előtt, és én megmondom azt is, ha üzletileg vagy adózási szempontból kockázatosnak látom.

Egy olyan világban szeretnék élni, ahol a tisztesség érték, a jól elvégzett munkának, az adott szónak, kézfogásnak értéke van. A gyermekeimet is erre nevelem, akik a vállalkozásban is mellettem állnak, és ezeket az értékeket adják ők is.

Büszke vagyok rájuk.

És arra is, hogy egyre több ügyfelünk van, akinek fontosak ezek az értékek. Csak olyan cégvezetőkkel dolgozom, akiknek mindig szívesen veszem fel a telefont, amikor tanácsot kérnek.

BECSÜLETES VÁLLALKOZÓKNAK SEGÍTÜNK.

2024-ben is. Köszönjük az ügyfeleinknek a bizalmat, együtt a siker felé az új évben is!